Placements Leads is een full-service online media bureau met ruime ervaring in online marketing.
Compare with isa

Van 20 verstuurde offertes per maand naar 500 offertes per week

Met de inzet van het hele team van Comparewithisa hebben wij van 1 januari 2023 tot 31 augustus ruim 18.000 leads binnengehaald voor Comparewithisa (326 conversies). Waar de uitdaging lag en wat we hebben gedaan om de doelstelling te behalen, lees je in deze Comparewithisa case study.

0 +
Leads
0
Conversies
0
Leads in Februari 2023

Doelstelling

De eerste doelstelling hebben we inmiddels al makkelijk behaald. Voordat Isa bij ons klant werd, stuurde zij 20 offertes per maand via haar website. Haar doel was heel concreet: 20 offertes per week. Dit hadden wij in de eerste 2 dagen al behaald. Volgende doelstelling 20 offertes per dag.

Uitdaging.

Compare with Isa wil vooral, hoge kwaliteit aanvragen. Oftewel, aanvragen van grote waarde. Een dakoppervlakte van 40 m2 voor de zonnepanelen bijvoorbeeld. Nu vraag jij je misschien af of dat soort mensen wel te vinden zijn? Het antwoord is ja.

Om dat te behalen van de huidige website niet voldoende. Er moest een apart landingspagina komen die goed geoptimaliseerd was en ook daadwerkelijk leads opleverde die we wilde. Die hebben we dus ook gemaakt.

Online marketing was voor Compare with Isa een black box. We moestendus erg zorgen dat er draagvlak was voor onze ideeën. Denk aan:

  • Section structuur
  • Knoppen
  • SEO-teksten
  • Facebook & Instagram ads

Situatie.

We zijn nu ongeveer een jaar voor compare with isa aan het werk en we hebben de volgende werkzaamheden verricht.

  • Landingspagina optimalisatie
  • Structuur opzet
  • Teksten geschreven
  • Facebook & Instagram ads opgezet
  • Social mediamanagement
  • Techniek geoptimaliseerd

Resultaat.

Februari 2023 was de beste maand voor Comparewithisa. In totaal was er die maand 2242 leads binnen gekomen. Vanaf februari tot en met 31 augustus waren dat er in totaal maar dan 14.000. En vanaf 1 januari 2023 tot 31 augustus waren dat 326 conversies.

Conclusie.

In het afgelopen jaar heeft Compare with isa al twee keer de samenwerking uitgebreid, omdat ze zo tevreden zijn. Het doel is dat we met Compare with isa mee blijven groeien en dat er straks meerdere conversies per dag binnen gaan komen.

We zijn hard op weg, maar nog lang niet klaar. Het is voor ons een erg leuke samenwerking, omdat Compare with isa open staat voor al onze ideeën. Momenteel zijn we bezig met e-mail marketing en Pinterest. Ook die kanalen gaan we optimaliseren.

Wil jij ook dit soort resultaten behalen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek

Jij ook klaar voor de volgende stap?

Bel ons!
Tel: 06 423 275 65

Stuur ons een email

info@placementsleads.nl