Placements Leads is een full-service online media bureau met ruime ervaring in online marketing.
Onze werkwijze

Over onze marketing experts

Bij team Placements Leads leggen je graag uit hoe wij te werk gaan als Online Marketing bedrijf vanuit Rotterdam. Bij ons staat transparantie en resultaat centraal. We vertalen uw doelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit om tot het perfecte resultaat te komen. Elke cent die gespendeerd word in uw marketing moet er dubbel met winst uit terug komen. Dat zien wij als resultaat. Op deze manier word u volledig ontzorgd en kunt u zich richten op jullie groei.

 

Ben jij klaar om meer geld te verdienen met online marketing? We vertellen graag hoe onze specialisten te werken gaan.

Onze werkwijze

Hoe wij u helpen?

Transparant en resultaat gericht
Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan. We houden namelijk van transparantie. We vertalen jullie doelstellingen naar een online marketingstrategie en voeren deze vervolgens uit. De resultaten en maandelijkse rapportages geven sturing, rust en overzicht. Wat er simpelweg voor zorgt dat jullie gaan groeien.

Hoe helpen we jouw bedrijf verder?
De stappen!

1. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen?

Voordat we de online marketing strategie bepalen, is het erg belangrijk om duidelijke doelen te stellen. Door het in kaart brengen van deze doelen, geven we richting aan de online marketing campagnes en kunnen tijdig bijsturen op basis van de data. In een brainstormsessie bepalen we gezamenlijk de doelstellingen.

2. Het See, Think, Do, Care methode

Al jouw potentiële klanten bevinden zich in andere fases van de Customer Journey. Zo zijn er al mensen die precies wetend at ze jouw product of dienst nodig hebben. Ze wachten simpelweg nog op de juiste deal. Ook zijn er mensen die nog niet eens weten dat jouw product of dienst hun probleem verhelpt. OM deze reden benaderen wie iedere doelgroep in de verschillende fases van de Customer Journey op een andere manier.