Placements Leads is een full-service online media bureau met ruime ervaring in online marketing.
Diensten

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Placements Leads biedt een groot scala van verschillende diensten online marketing aan om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Echter, aan losse diensten heb je niets. Indien je een goede online marketingstrategie formuleert, kunnen verschillende kanalen (diensten) samen werken en een versterkend effect hebben. Hierdoor wordt het eindresultaat altijd groter dan wanneer er losse kanalen worden ingezet zonder enige vorm van strategie.

Slim: Facebook marketing uitbesteden

Je doelgroep voor het uitkiezen. Wil je goedkoop en zeer doelgericht adverteren op laagdrempelige en doeltreffende manier? Op Facebook & Instagram vind je elke dag zo’n 7,1 miljoen potentiële klanten! Het klinkt tegenstrijdig: je doet aan Facebook marketing, hoe kan dat nu breder zijn dan Facebook? Toch is het zo! Instagram is van Facebook, dus je kunt je Facebookadvertenties op Instagram te tonen.

Facebook marketing uitbesteden is een handige manier om en beter te adverteren met meer rendement en er veel minder tijd aan kwijt te zijn. Win-win dus! Als je Facebook marketing uitbesteedt aan een specialist, dan weet je dat er iemand met verstand van zaken en met kennis van complexe bied- en doelgroep systemen van Facebook voortdurend jouw advertenties monitort en optimaliseer.


Slim: Tiktok marketing uitbesteden

Tiktok is een relatief nieuw social mediakanaal. Toch heeft Tiktok binnen een relatief korte tijd ontzettend veel gebruikers gekregen. Tiktok wordt veel gebruikt door jongeren, maar de meeste gebruikers bevinden zich in de leeftijdscategorie 18 tot 35 jaar. Tiktok adverteren kan dus zelfs interessant zijn wanneer jij je niet specifiek op jongeren op jongeren richt. Bij Tiktok staat creativiteit centraal. Gebruikers van het platform kunnen leuke filmpjes delen en bekijken op het platform.

Als bedrijf is het heel slim om hierop in te spelen. Op deze manier bereik je doelgroepen die anders nooit zo bereiken. Meer omzet voor jou!

Slim: Google marketing uitbesteden

Behoefte aan beter presterende Google Ads? Het genereren van meer verkopen en leads voor je organisatie staat altijd centraal bij ons. Adverteren in zoekmachines speelt een hele belangrijke rol binnen je online marketingstrategie. Het binnenhalen van een inhouse SEA-specialist is heel lastig en kostbaar. Jouw SEA uitbesteden bij Placements Leads is dan de ideale oplossing voor jouw organisatie.

Jij ook klaar voor de volgende stap?

WhatsApp
Tel: 06 423 275 65

Stuur ons een email

info@placementsleads.nl