Placements Leads is een full-service online media bureau met ruime ervaring in online marketing.
FX Platinum

De laagste kosten per joiner realiseren

Met onze vernieuwende strategieën zorgen wij ervoor dat we dagelijks mensen overtuigen om voor FX Platinum te kiezen. Hoe de samenwerking tot op heden verloopt lees je hieronder.

0 +
Nieuwe klanten p.m.
0
Kosten per Lead
0
Lagere CPA

Doelstelling

Het doel was en is nog steeds om met FX platinum zoveel mogelijk nieuwe mensen te overtuigen om de besloten community te joinen, maar dit wel voor de laagste kosten. We zijn direct op de CTR (clickthrough rate) van de landingspagina en de advertentiecampagnes.

De eigenaar van FX Platinum koos ervoor om zijn bedrijf door middel van Facebook en Instagram advertenties aan de man te brengen. Na het een tijdje zelf te hebben geprobeerd liet hij het aan ons over en sindsdien zijn de resultaten enorm vooruit gegaan. Hij realiseerde zich dat hij op de lange termijn geld zou weggooien als hij dit niet uit handen zou geven. We hebben nu een langere periode dat de gemiddelde kost per joiner 3 euro is.

Uitdaging

Vanaf het begin hebben we ervoor gezorgd dat FX platinum zich als een prioriteit in zijn markt profileerde. Hierdoor hebben we in de beginmaanden gelijk zijn stempel gedrukt.

Nu we al langer dan één jaar een samenwerking hebben met FX Platinum is het de uitdaging om nog steeds de beste resultaten te behalen en de juiste advertentiematerialen in te zetten die werken, zeker in een markt waarbij de concurrentie oploopt en de markt vraagt om een andere benadering.

Situatie.

Bij Placements Leads hebben we ons vooral gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk traffic van kwaliteit. Dit hebben we weten te realiseren door de markt te analyseren, strategieën uit te testen en content van kwaliteit aan te bieden.

Met onze expertise in deze markt zijn we verder gaan nadenken over hoe we geïnteresseerden toch nog kunnen overtuigen. Dit doen we door specifieke retargeting strategieën te gebruiken. Hiermee zorgen we ervoor dat FX Platinum in top of mind blijft van potentiële klanten.

Resultaat.

Waar in het begin veel onduidelijkheid was over een aanpak om de markt te veroveren, hebben we nu een duidelijk overzicht van de advertentiecampagnes en kunnen we snel inspelen op de resultaten. Op die manier zijn we constant bezig de beste resultaten te realiseren.

Conclusie.

FX Platinum is sinds het begin van de samenwerking een klant waar we met veel plezier mee werken. Doordat we hem en zijn bedrijf steeds beter zijn gaan begrijpen, hebben we nu de ruimte om onze eigen ideeën toe te kunnen passen en sneller te kunnen schakelen.

Wil jij als forex trader nu ook met ons bewezen marketingstrategie je bedrijf naar een next level brengen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.

Jij ook klaar voor de volgende stap?

Bel ons!
Tel: 06 423 275 65

Stuur ons een email

info@placementsleads.nl