Placements Leads is een full-service online media bureau met ruime ervaring in online marketing.
Nutrition en Fitclub

Van 0 naar 100+ nieuwe klanten per maand

Met onze marketingkennis en inzet is het klantenbestand van Nutrition en Fitclub Nederland gestegen van 0 naar inmiddels 100+ nieuwe klanten per maand. Waar voor ons de uitdaging lag lees je hieronder.

0 +
Nieuwe klanten p.m.
0 %
Kosten per Lead
0 %
Lagere CPA

Doelstelling

De doelstelling van Nutrition en Fitclub Nederland was heel duidelijk. Zoveel mogelijk nieuwe klanten via social media advertenties voor zo weinig mogelijk budget. Nutrition en Fitclub Nederland was in 2022 al heel sterk op social media gebied, maar met online advertenties hadden zij nog geen succes Nutrition en Fitclub Nederland was in 2022 een lead conversie campagne eigenhandig proberen op te starten, maar dit resulteerde tot het weggooien van geld. Aan ons dus de taak om dit in de eerste komende drie maanden goed te maken

Na de eerste doelstelling binnen één maand was behaald, is samen alweer het volgende doel bepaald: 50+ nieuwe klanten per maand. Dat doel werd begin juni 2023 behaald. Vervolgens gingen wij naar de 70, toen naar 85 nieuwe klanten per maand en sinds begin september 2023 zitten we op 100+ nieuwe klanten per maand.

 

Uitdaging

 

Het maken van goede advertentiematerialen en het kiezen van
de juiste marketingdoelstelling doet meestal al 50% van het werk. In het begin
van de campagne was dit niet het geval, de advertentiematerialen die wij kregen
om mee te werken waren niet goed genoeg om de doelstelling te behalen. Het probleem
was daarmee ook snel gevonden.

Er moest een duidelijke content strategie komen. Nutrition en Fitclub Nederland werkt immers met een goede partij samen, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen moeten we bij Placements Leads daar een aansturende rol tussen zien te bemachtigen. 

Situatie.

Bij Placements Leads hebben we ons vooral bezig gehouden metconversie optimalisatie: het optimaliseren van de marketingstrategie, het schrijven van teksten en het vergroten van de doelgroep.

Daarnaast hebben wij ons ook gericht op andere elementen van online marketing. Denk bijvoorbeeld aan conversie optimalisatie van Facebook en Instagram, maar ook e-mail marketing. Gedurende het hele traject heeft Placements Leads zowel een adviserende als uitvoerende rol gehad. 

Resultaat.

Aangezien er in het begin geen duidelijke converse was (zoals het invullen van het formulier van een service) hebben wij ons vooral gefocust op het verkrijgen van meer leads. Toen deze er eenmaal waren hebben we ook de inhoud van deze leads verwerkt in de e-mailcampagne, zodat die personen extra informatie kregen. Je kunt hierbij denken aan testimonials, stappenplan over voeding en direct contact met het bedrijf. 

Conclusie.

Nutrition en Fitclub Nederland is voor ons een ontzettend leuke klant om voor te werken. Er is namelijk ontzettend veel ruimte voor onze eigen ideeën. Voor ons is het dus echt een droomsamenwerking.

Wil jij ook dit soort resultaten behalen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek

Jij ook klaar voor de volgende stap?

Bel ons!
Tel: 06 423 275 65

Stuur ons een email

info@placementsleads.nl